Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svindlande arkitektur

 

 

I en nedåtgående rörelse

stiger vi upp

 

som sprickbildningar

i glaskupolen

när höljet brister

 

som skärvor

av ljus

i en ny mosaik

 

svindlande arkitektur

 

vi graviterar

runt varandra

 

i en vandring genom

mjuka spiraltrappor

i interstellära rum

 

I en virvlande rörelse

stiger vi upp

 

förbi glaskupolens topp

under valvbågens stoft

 

med utsträckta armar

runt ljuset

i samma dröm

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 123 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-20 12:57



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Svindlande ord i euforisk dikt.
2021-03-26

  Owe Öst VIP
Med språklig finess har du byggt upp ett
arkitektornsiskt rum- Snyggt
2021-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria