Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom drömmens spegel

 

 

Vi passerar genom

drömmens spegel

strängar i rörelse

den tunna tråden

lyser blå

 

På drömmens vingar

genom höga skyar

fotsteg knastrar

i stjärnors snötäcke

som natten sveper

 

Genom spegelns vatten

höljet brister

som vågor

silvertråden förbinder

i ett gemensamt hav

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Miss Deliria
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-22 21:37



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fastnade för orden Genom spegelns vatten.Följdriktiga bilder strömmar vackert genom dikten. Bokmärkes.
2021-03-25

  Kungskobran VIP
Tråden som binder ihop alla antingen vi vill eller inte.

2021-03-23

  Owe Öst VIP
En logisk följd av bilder
som drömmar kan ge
Vacker och naturligt skön
2021-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Miss Deliria
Miss Deliria