Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text på ryska av Olga Rühling översatt av Gunnar Barkenhammar


Dina skogar, Dina ängar

Dina skogar, dina ängar


Dina skogar, dina ängar
Dina skapade strängar
All denna vinterskönhet
Ser jag var dag som estet

Jag har min frihet min sju
Att se vår värld här och nu
Det finns nog inte ord
För min kärlek till vår jord

Med solen gnistrande i snön
Gläds hela min själ i lönn
När jag åker spark
I vår vackra park

Det finns inte nog med ord
För min kärlek till vår jord
Vår kärlek räddar vår stad
Och jag försöker vara glad ...




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-22 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar