Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Excentriken



Jag har en diagnos
Jag går utanför alla ramar
Jag föraktar
Jag slåss för det individuella
Jag ser ner på massan
Jag är ingen kändis
Jag har separerat från gemenskapen
Jag är seriös
Jag är nöjd med mig själv
Jag har levt ett spännande liv
Jag är inte rädd för döden
Jag glömmer det som inte angår mig
Jag älskar kvinnor
Jag tänker med tiden
Jag lever gott på minnen
Jag är social när det passar mig
Jag skriver dikter
Jag är en värdefull medborgare
Jag behöver inte allt
Jag är ingen borgare
Jag tröttnar fort
Jag har min konst
Jag älskar mina katter
Jag tror inte på människan
Jag vill att min gravsten skall prydas
med två katter




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-23 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP