Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min reaktion på det Aktuella i media nu, och män som tror sig endast ha rättigheter.


Om kladd

När mina inälvorna dansar
är det slut på allt hopp.
De tar fram sina lansar
för att kriga till stopp
Jag vill inte veta
vad min djävul tar till
hon vill inälvor kleta
likt von Fersens Bastilj




Bunden vers (Rim) av buchizapa
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-25 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

buchizapa
buchizapa

Senast publicerade
Om kladd
Falleralla?
Ska bara.
* Se alla