Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kommer mera. Egna 'fel', är med betoning på 'fel', att de kan i egen sfär som fel först framstå, men då du ser dem så, i andras ögon de kan istället lysa.


I stundens Lisa (4)





Om natten och månen syns vara hel,
kan envar sig känna till för del,
där kan nog dans i månens sken,
belysa vart anlete och någons ben,
då kan vinnas pris för egna ‘fel’.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-25 14:11



Bookmark and Share


    carinamnm
Tänkvärt :)
2021-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP