Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Derringer är eller var, en liten överraskning i ena rockärmen, ett sådant där ess som i kortspel. Litet lurigt av sig i den där gamla goda magsura 'vilda vestern'... som verkar ha varat mindre tid då än faktiskt rätt mycket senare.


Fun deringar i den mentala hängmattan




Är det mera svårt att tänka (på annat)
då ett du springer (joggar) undan faran?

Det är då olikt en promenad.
Om den gående syns som flanera.

Ju fortare promenad,
ju mindre tänkande?

Obesprutad frukt ger mersmak.
Men en citron bryter av bra,
mellan grape och druva.











Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-26 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP