Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Märkliga val

Vi gör så mycket märkliga val.
När Vi känner skuld.
När vi längtar.
När vi vill räcka till men tror att vad vi än gör är det inte gott nog.
Vi är orättvisa, mot oss själva.
Och vi älskar gränslöst... alla.. utom oss själva..
Allt vi gör, vi människor..




Övriga genrer av Loppan på Gotland
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-27 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loppan på Gotland
Loppan på Gotland