Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Med el åldern... Av Ewa-Britt Nilson 2021-03-28.


Kommentar (2422) en Rick





Mig här tänkt så det knak'ade,
som under tid tanke vak'nade,
nyss var det som rena natten,
gick på toa o stänkte rent vatten,
läste på nytt o som sak'nade...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2022-09-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP