Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar inte om att aldrig utsättas utan om att ta sig igenom, vad som än händer. Vad de än säger. Vad de än gör.


Revansch

Skolgårdsmassaker
genom korridorernas
Walk of shame

Starkast är den som överlever




Fri vers av Gestaltina
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-28 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gestaltina