Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konvalescens (gray dead light)

I de tysta drömmarna
bakom bergens slut
I de dånande nätterna
skriker mörkret ut
De blödande såren
de medvetslösa åren
Där är elden, där är lågan
där är sotröd glöd

I de tysta drömmarna
bland svarta träd i skogen
I ångestvåta nätter
river vargen varje själ
I de tysta åren,
i det gråa döda ljuset
Det är allt vi inte väljer
där är skatten som de stjäl

I de tysta drömmarna
där vi famlar som i blindo
I de sömnlösa nätterna
Fullmånen skriker: förlorade år!
De svåra orden,
den långa vägen
Där är lusten, där är spåren
Arubas brinnande sol




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-30 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP