Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker skriva utan att rimma...


I tystnad gömt


Brinner av en eld,

flammor så kalla,

glödheta brännmärken på min hud

Frostbett i mitt hjärta.

Tanken flyger fritt

Högt ovanför mig

Förståndet blott en prick mot molnfylld himmel

Vill locka det tillbaka

låta förnuftet styra.

Burfågeln som kommit lös

sjunger sånger i nyfunnen frihet,
som aldrig hördes bakom låset.

Orden är en nyckel

till lönngångar och labyrinter,

som i tystnad är fördolda

ekon viskar mellan osynliga väggar och raserade broar

"ge oss liv, låt oss finnas"




Fri vers av Vindelälva
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-30 13:10



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Dina rimmade texter säger en hel massa skönhet och djup Gillar
2021-03-31

    ej medlem längre
Vackert skaldat!
2021-03-30

  Rafael X
????
2021-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva