Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Längtans vindar av Marita Ohlquist


Kärlekens kust

Spegel spegel på väggen där
säg mig var kärleken är
den som fyller mitt segel med lust
och angör kärlekens kust
Där vill jag för evigt bo
och slutlig få vila i ro






Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-31 15:17



Bookmark and Share


  Margit Grell
Förliga vindar mot lustfylld hamn.
2021-04-10

    Lena Staaf VIP
Fin och rytmisk dikt om kärleken!
2021-04-01

  Öknens Ros VIP
Vackert diktat Kungskobran!
2021-04-01

  bibbi ahrnstedt
Åh så vackert skrivet
2021-03-31

  Feliaxel VIP
Så fantastiska rader
2021-03-31

  Marita Ohlquist VIP
Så fint du skriver, tack för det!
2021-03-31

  ULJO
Härligt att ta till ett sagotema och skriva det i nutidsformat. Bra där
2021-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP