Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Han tror Att människor är får Han rädd För varje knyst och knorr


Den Barbie man

Han strö vid dörren
Mjöl och grus
Den Barbie man
Från Barbie hus

Han tvättar blod
Från sina spår
Och låser noga
Sina dörr

Han tror
Att människor är får
Men rädd
För varje knyst och knorr




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-02 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP