Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland nöjer jag mig med att öppna fönstret, för att få luftombyte. Andra vädrar sina åsikter. 'Mera verkligheten', är någonstans utanför fiktionens värld.


Utsikt för en dag - de tre årstiderna





Då jag befinner mig inomhus, säger Henry,
och ser solen lysa upp mera verkligheten ute.
Då är det sommar.

Men då jag sticker ut och går en sväng,
i mera verkligheten,
känner jag tydligt kylan.

Det är åtta grader plus
och kallt som i ett kylskåp.

Då jag kommer in sedan
och hör på nyheterna

'och så vädret',
då får jag veta
att det 'är vår i luften'...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 67 gånger
Publicerad 2021-04-04 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP