Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det fria valet ger givare och mottagare just egna möjligheter. Nyfiken ger vid handen att vilja veta, vad händer om jag 'gör så här?'


Bara en stundens ingivelse...






...om du ger mig fingret,
då är det väl min sak
om jag väljer att fatta det i handen
och bryta detsamma?




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2021-04-07 06:48



Bookmark and Share


  ULJO
Fritt val. Givetvis.
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP