Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livslågan

Efter sorg och glädje i vårens gröna lund
kom jag ända hit i livets stund
var det allt kan man fråga
innan livets fladdrande låga
fladdrar bort
för alltid för gott




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-04-07 11:28



Bookmark and Share


  Margit Grell
Fint skrivet om förgängligheten!
2021-04-10

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den längtan som livet alltid består av och den lilla besvikelse som inträder när vi börjar ana slutet
2021-04-08

  bibbi ahrnstedt
Fint diktat när livets låga dör finns energin alltid kvar, den är oförstörbar som elektrisitet i kontakten
2021-04-07

  ULJO
Fint skrivet om livets låga.
2021-04-07

  Öknens Ros VIP
När ljuset slocknar sveps vi in i mörkret.
2021-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om funderingar kring livet och döden!
2021-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP