Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fabergéägg







Jag hör musik segla bort från mig - och jag faller men ovan mig - i tropiskt flöde en svärm av fjärilar de svajar uppåt mot solen långsamt som om de alla var koreograferade en gemensam dans.

En dansande man med en flöjt etsar sig fast i min syn innan draken fångar mig skimrande fjäll som tatuerade minnen av en värld bortom smaragd turkos lila djuphavsblå och jag ser jorden som ett Fabergéägg som glöder av hetta. Hemmet men ändå så främmande.




Fri vers av Knark VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-08 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP