Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar



Hoppet vandrar
en kvällspromenad
när mörkret sänker sig
Tystnaden skär i hjärtat
Det finns inget
som kan ersätta dig
Bara en signal
skulle göra mig lycklig
Kampen mellan de yttre
och inre egenskaperna




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-04-11 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP