Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskmaskinsblues

För ett år sedan trodde jag att
jag skulle vara mer benägen att prova kokain
än att plantera lökar
eller lägga in egna gurkor,
byta sticklingar
och göra surkål.

Men när kravallstaket byts ut mot tvättställningar
och punkrock mot diskmaskinsblues,
och man råkar öppna kalkylatorn istället för kalendern
utan att märka någon skillnad,
då är det lika bra att testa,
tänkte jag.

Och nu är jag fast.




Fri vers (Fri form) av darla_jr
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-11 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

darla_jr
darla_jr