Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men...


Döden är möjlig

- men alla mina böcker!?

Är döden möjlig?!

- men jag har tränat!

Döden är möjlig!

- men varje morgon...

Döden är möjlig.

Men Anna, Gunwald, hästarna??

Döden, möjlig

- men kaffe, bra ventilation, Bob Dylan?!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 211 gånger
Publicerad 2021-04-17 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP