Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni vet, den där Kära Kärlekheten.


oavslutad kärlek eller haikussar

 


 


det doftar hemligt


värme, anar rakvatten


 


skvattramskärlek


 


*


 


skvattram, hundar


en kind av kärleksrus


 


hemlighållen 


 


*


skvattram


och du var hemlig


jag; likaså


 


 


 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-20 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP