Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parningstid

Nu flyger duniga kyssar mellan trädtopparna
och putar skälmskt med sina näbbar
på fälten ligger passionens dimma tät
och fuktar de uppstickande grässtråna
som lutar sig mot varandra
två och två.




Fri vers av Lena Staaf VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-04-20 21:39



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wow så snillrikt, sexigt och sensuellt
blir härligt upplivad
Skön dikt, skön litteratur *ler*
2021-04-28

  Bodingen VIP
Nu har vi vår, vart har ni er? Tjusigt skriftat om en ombytlig årstid.
2021-04-25

  Solweig Jansson VIP
Oj, så fint ! Där vill jag vara !
2021-04-22

  Respons VIP
Hela naturen är passionerat hängiven - en härlig dikt!
2021-04-22

  Susen VIP
Helt underbart! Blir så glad inombords av dessa rader. Gillar ditt språk mycket
2021-04-22

  Lottie Ålhed VIP
Våren i ett nötskal. Innerligt diktat.
2021-04-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Vårromantik i finstämd naturlyrik.
2021-04-21

  Kajan VIP
Fjäderlätt livsbejakande poesi i ett mjukt flöde med ett språk som glädjer; härlig vårdikt!
2021-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Naturnära text med vårkänslor!
2021-04-21

  Öknens Ros VIP
Vackert och poetiskt diktat.
2021-04-21

  Kungskobran VIP
Våren där en plus en blir flera
2021-04-21

  ULJO
Kärlek I vingarnas värld.
2021-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
Jojomen - det är våren, det är våren!
Väldigt fint berättat!
2021-04-20

  Sparvögat VIP
Sköna ord om naturens passionerade värld...


2021-04-20

  Niliboy
Mycket roligt på min ära!
2021-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP