Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ny dag


Soldag

Stilla vaknar solen upp
Kisar över horisonten
Flyger med sin tunga kropp
med eld och ljus i konten

Skickar strålar utav värme
och ljuset följer med
Värmer varje dag vår jord
Sparar mycket ved

Följer oss på daglig vandring
Går vid sidan som en vän
Lägger sig vid solnedgång
för att vila sig igen




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2021-04-21 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP