Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


[Parafraserar mig själv och försöker få något slags testosteronvärde i östrogenpojkkroppen...]


Muntergöken



Inte kan man bara ta sitt liv,
självmord är ett gott alternativ.

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Judas Ekholm VIP
Läst 417 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-22 00:03



Bookmark and Share


  Briza media
En fyndig aforism för att skänka lite valmöjligheter. Humor är också ett förhållningssätt! <3
2021-04-22

    Lena Staaf VIP
Tröttsamt att bolla mellan alternativen. Lika bra att leva vidare.
2021-04-22

  Kungskobran VIP
Att ta sig samman är svårt
när livet mot dig är svårt
2021-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP