Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glädje ligger i positiva upplevelser. Inte i de mer trista erfarenheterna. Men Frank tillbringar gärna tid i väntan. Det är väntan väl värd. För att du som läsare skall slippa brista ut i ett 'Men det där är ju självklart', har Frank redan


Något litet om Frank





Frank har aldrig satt sin fot,
annat än just mentalt sett,
i länder som Portugal, Grekland,
Japan eller Belgiska Kongo.

Han har inte utmärkt sig som
operasångare eller kanalsimmare
i södra England.

Han kan heller inte tala 8 dialekter
nära Tigris eller i Sydfrankrike.
Men han har varit i Tärna by.
Tillbringat onödigt mycket tid där.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-04-22 23:18



Bookmark and Share


  Koloristen
To be perfectly Frank...
2021-04-24

  Den filosofiske poeten
Den sista raden hälsar med en uppercut under bältet :-)
2021-04-24

  Gunwale VIP
En man med ett rikt inre liv ...
2021-04-23

  Nanna X
Är det månne Ingemar Stenmarks Tärnaby du åsyftar? Det är bar å åk dit, liksom?
2021-04-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP