Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten, i vilket fall min egen verklighet, för ännu icke helt införstådda individer. Här kan de vilka tror sig förstå, berätta för de vilka ännu är som undrande, så kan de bli vänner sedan.


Dagens förklarade ord 2067 05 32





Beskuren
betyder att (regn-)skuren är ombedd. Likt i 'Be', vädja.

Beskuren
står för att kuren är B, i ess dur, fast utan helhet.

Beskuren
är en hopskrivning av orden Besk och uren.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2021-04-27 05:54



Bookmark and Share


  Grubbelmia
Tack för ord som ger tanken föda, och själen liv...
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP