Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via Luna

Månen är nära
ett stelnat foto rör sig
allt ser verkligt ut
när jag ser berg och dalar
landningen blir tuff




Bunden vers (Tanka) av Lustverket VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-04-30 10:33



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Landning i månsken är svårt
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP