Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11 juli 2020

När omvärlden
försöker trolla
dig så enkelt
men skarpladdad

I en skarpskytt
syne har månget
passerat några
likviderats kallblodligt

I nationens namn
för folket
att barn ska
drömma sött




Fri vers (Fri form) av Trebor Zweig
Läst 105 gånger
Publicerad 2021-05-01 07:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig