Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som läsare kan du kanske ana dig till att texten har några år på nacken. Den är dock inte, vilket du nog först anade, från 2014 om sommaren, utan fastmera från 2019 i mars månad, precis innan snönfallet helt dragit vidare mot norr.


En dag då jag var på föreläsning...






...vet Henry att berätta, då råkade jag somna
efter bara fem minuter.
Och då var det ändå inget direkt tråkigt
ämne som föredrogs.

Han blev knuffad i sidan av den som satt bredvid,
när ljuden av hans skönhets sömn
börjat tränga genom ljudvallen.
Det verkade ha nått föreläsarens öron till slut
och det började bli direkt pinsamt.

Tyvärr hade hon bara hunnit börja ta upp tråden igen
innan han 'dåsat till igen'
och fallit för sömngudens frestelser igen och igen.

Kan han ha varit med på någon fest
till sent om natten dagen före eller var det verkligen
illa reklam för just den kvinnans aktiviteter.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-17 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP