Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En varm känsla

En diamant formad av vackra minnen 

Bor i mitt hjärtas innersta rum 

Fyller mig med tacksamhet 

Över vilka vackra själar 

Jag har omkring mig i livet

 

En slipad glasskärva i min hand

Ligger len mot huden

Dess kanter har nötts av vattnets vågor

Alla rörelser har mattat dess yta

Så den inte längre är vass och hård

 

Jag vet att glasbiten jag håller i handen

Inte alltid varit len och mjuk

Utan att vassa kanter rispat min hud

Men nu har en vacker diamant av tacksamhet 

Över mina vänner tagit dess plats i mitt liv

 

Ty även de dagar jag tvivlar på mitt egenvärde 

Är det vetskapen om att ni finns där 

Som får mig att åter våga tro

Så från djupet av mitt hjärta tack 

För att ni finns och förgyller min värld 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-07 08:05



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Varm och fin hyllning till vännerna.
2021-05-08

  Monica Lindgren
Fint! Uttrycker verkligen värme.
2021-05-07

  Susen VIP
Mycket vacker text som gläder mina ögon och själ. Fin hyllning
2021-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till nära och kära
som slipat glasbiten mjuk och fin
som ett vackert smycke att bära.
2021-05-07

  ULJO
Fin text detta. Som verkligen värmer i den kalla våren
2021-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP