Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten

Fri från förtryck
Från fångenskap
Fri från bindningar
Och hållhakar
Fri att göra
Vad jag vill
Fri att
Skapa något nytt
Fri att
Cykla till månen
Men så är det inte
Hyran skall betalas
Mat skall köpas
Arbetet skall skötas
Så förvisso
Är friheten
Illusorisk




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 117 gånger
Publicerad 2021-05-11 06:50



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Illusorisk frihet. Ett intressant ämne.
Teori och praktik. Dikten väcker tankar och lämnar öppna frågor.
2021-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar