Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Militärparad i Ryssland. Putin har skickat ett hårt meddelande till väst att Ryssland alltid kommer att "försvara" sina nationella intressen.


Militärparad i Ryssland.

 

(Den inre skönheten hos en pojke som inte har glömt sin pionjär ed, Rysslands president ger hopp till hjärtan hos dem som hatar slaveri och nazism)

Historisk antirysk "revisionism" - försöket att minimera Sovjetunionens roll för att besegra Hitler Vladimir Putin i samband med ceremonierna som markerade 76 år sedan den sovjetiska segern över nazistiska Tyskland. armén marscherade både på Röda torget och i andra städer.

Vladimir Putin, Rysslands president: ”Sovjetfolket höll sin heliga ed, försvarade sitt hemland och befriade Europas länder från den bruna pesten.

Idag försvarar Ryssland ständigt internationell lag.

Samtidigt kommer  att ständigt försvara  nationella intressen och säkerställeras däras  folks säkerhet, i en tid då nazistisk ideologi pressar tillbaka, genom rasistiska, antisemitiska och russofoba diskurser.

”Under de två decennierna sedan han styrde landet med en järnhäft gjorde Putin paraden som markerade segern över nazismen till centrum för hans maktpolitik. Och nästan varje år, samtidigt som han förhärligar offret för 20 miljoner sovjeter i kriget, anklagar Putin icke namngivna västerlänningar för ... antirysk historisk "revisionism" - ett försök att minimera Sovjetunionens roll för att besegra Hitler.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-11 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP