Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva är att andas


Alla röster i mitt huvud

som ropar

vill bli hörda


Alla berättelser

som vill bli skrivna

orden som måste ut


Alla vill bli sedda

är frön

som vill odlas


Alla önskar sig ett liv

med mening och hopp

en penna och fantasi


Skriv bara skriv

driv orden opp

som lysande tussilago 


Alla röster i mitt huvud

de gör sig redo nu

sakta men säkert


mina fingrar dansar över tangenterna

föder texter, föder liv

i vånda, i glädje


mirakel det är denna gåva

en ynnest att få skriva

ge liv genom ord


berikar mig














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-12 16:51



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Är poesi bara bekräftelsebehov? Bara ett annat socialt medium? Bara en narcissism? Nej, tror inte det. Det är också så att orden själva vill ut, oavsett vad vi tycker om det så är det något som vill uttrycka sig, och vi kan hjälpa det. Tycker du pekar på det fint.
2021-05-18

  Kajan VIP
Den befriande kreativiteten fint beskriven!
2021-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som belyser kreativitet och skrivarglädje!
2021-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP