Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bästa vinster för staten är Pensionens avdrag Bästa leken för staten är Mörkning – uppdrag


Mörkning – uppdrag

Om jag skulle ha trädgård
jag skulle odla
men jag kommer äta
Nudlar med nudlar

Bästa vinster för staten är
Pensionens avdrag
Bästa leken för staten är
Mörkning – uppdrag

Polisen ska ta lite lugn
Polisen ska vila
De har jobbat ihjäl sig
För att rädda våldtäktsmän
Och pedofiler




Bunden vers av izabella wallin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-12 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

izabella wallin
izabella wallin VIP