Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna som går

Svettig natt
det är morgon i Samarkand
rövare på lur

Solen vandrar fram
löven tillåtande
för vårens nya strålar

Fågeln hoppar på grenar
obeslutsamt kviddevitt

Klädsamt oklädda
vandrare skrider fram
på gatorna
var i det ide var ni?

Beundran, avund, inspiration
välj känsla omsorgsfullt
trädgårdar möbleras
med tidens trender
eller inte alls

Distansförhållande
är tidens melodi
oberörbara kramar

Älskaren i mig
brister i bitar
för instängdhet
längtan efter närhet

Måltidsplanering blir
självsanering
och skulddränering

Hus och hem
putsas fejas
maniskt

Men sinnet
längtar
efter renovering
bortglömd

Ett lager färg
unnas inte
själens boning

Så kom kvällen
som alla kvällar
tusen och en natt

Godnatt




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-13 03:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP