Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alltid lika långt borta


Där jag bor springer hästarna på äng och i skog

Där du bor åker bilarna fram och till baka



men ändå


är du som den förföriska dimman på ängarna

alltid lika långt borta



och även om


dina toner är falska så ryser jag när jag hör dina ord flyta ut

från dina läppar


Jag känner mej som en ensam trubadur i Spanien

medans du är en ängel i grekland



mitt hjärta kan skuta slå.

Men min längtan kan aldrig sluta pulsera i mina ådror...




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-07-24 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall