Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vision





Sökaren letar efter ett avtryck - finner tystnaden. Som en brustablett löses han upp i ett glas mörker. Natten är ett arkiv av hemligheter, där drömmar möts och utbyter idéer glömskan antecknar ner i en astrologisk karta. Vid platsen allt möts går inget förlorat. Människan växer under stjärnhimlen. Avtrycket är en myt om en man som mötte vinden och blev solen.




Fri vers av Knark VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2021-05-14 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP