Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pyramid







Uppvaknandet kan vara traumatiskt som en komet störtandes ner mot jorden - i förvirring där handlingen i drömmen skingras som luft i glömska i symfonisk musik - det kan ta några millisekunder till att man är tillbaka i verkligheten men det kan kännas som en evighet - var är jag? - En koncentrerad punkt är drömmen som en alkemisk sten där vi åker in och ut som solstormar ibland lyckas vi ta med bilder som fångar sagan - men livet är den sista drömmen - där vi i lidande och tvång bygger pyramiden. Faraon har övertalat folket att dom är honom och att hans lycka är deras. Bokstavligt inte metaforiskt. Vi kommer aldrig veta om detta är sanning, men är det inte så att man som oftast genom lögn vinner världen.




Fri vers av Knark VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-15 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP