Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mord är ofta inte 'kul alls', om det är en själv som utgör offret för övningen. Självmord är inte heller att rekommendera, trots att den som sport betraktad förekommer något oftare än exempelvis säsongen för att fiska kräftor i aug


Det absolut sista en människa önskar...





...sig brukar vara att dö
seglandes genom luften från sjunde
våningen eftersom luften är mera
tunn att andas just på

den höjden fast utspelar sig
mordet i en större stad
med rykte om sig att
innehålla ett visst mått av

'smog' må Ossian gruva sig
en smula ehuru han länge
goth och som hoppats på
att just hans egen häst

skall vara först över ett
eller annan tänkt målsnöre spänt
över marken vilket markerar slutet
på en äventyrlig som dag




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2021-12-26 02:15



Bookmark and Share


  Nanna X
The worst a man could get...
2021-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP