Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Malmö







Jag röker 60 cigg om dan,
Tar taxi till psykosmottagningen
Krossar mina benso
Kuken e död till och med för de största rumporna
Jag ser svart, eller var det vitt
Grått var det nog mellantingen i bensodimman
Ingenting får mig att känna
Jag är dömd
Överpriviligerad
Solkungarna kunde inte skita så lyxigt som jag kan med blommor i tapeten
Jag bor i ett slott
Men mitt rum är sjaskigt och luktar dase
Vem vill jag imponera?
Jag målade en tavla som fick mig och bli kallad den bästa konstnären i stan
Jag var 19 då hade lite mer livslust
Och kuken svek mig inte
19 när jag målade tavlan alltså
Jag känner mig inte som den bästa
Men vad spelar det för roll
Den rollen spelar alla andra redan
Jag är den utslagne eliten
Som målar staden med snefyllor
För att en natt skingra sig och förvandlas till vind
Den perfekta pick up linen är mitt arv
En gång såg jag honom på stan
Han snackade om ett tredje öga
Nu har jag förvandlas till stadens hemliga liv




Fri vers av Knark VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-05-18 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP