Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans






Jag vill inte bryta förtrollningen mellan oss genom att säga något fel - så jag säger ingenting. Men jag äger tystnaden du ser mig som ett meteorfall när du sluter dina ögon att jag levt förut och att vi kanske mötts i ett annat liv; där vår kärlek aldrig blomstrade - och istället rann ut som en flod av tårar men vi är tillbaka på dansgolvet vi speglar varenda rörelse som om vi i återfödelse med ett enda syfte att älska med varandra. Som trollsländans enda hopplösa dag i livet. Och allt är elektriskt. Våra pupiller vidgas när vi ser in i varandra när jag faller i dig som du faller i mig. Och jag kastar mig över dig som ett vilddjur som du vore min enda önskan med mulen sårig av törst.




Fri vers av Knark VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-19 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP