Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidlös gåva


Så ljus och klar

Hans blick i älvsblått
skymningsljus

Långt bort
från hem och hus

Det vackra väsen
som i minnet
stannat kvar

Likt en tidlös gåva
från unga år
till gamla dar




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-19 11:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gammal kärlek rostar aldrig
2021-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om minnenas betydelse i våra liv.
2021-05-19

  ULJO
Fint
2021-05-19

  Sparvögat VIP
Så vackert lagda ord...
2021-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP