Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En löjlig människas dröm





Livet - en enorm erigerad kuk som våldtar och får människan att falla från nåd. Universum ett krossat hjärta i miljarder och åter miljarder bitar. Stjärnor som lyser hopplöst i tomrummet - blottat för människan att se. Jag brottslingen - alienerad utanför spelet. Självmordet, den vanliga massan med ansikten rynkiga av åsikter och sjuka tankar - de ser det från fel perspektiv. En löjlig människas dröm - skulle jag få världen att gråta skulle jag stoppa alla krig.




Fri vers av Knark VIP
Läst 106 gånger
Publicerad 2021-05-19 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP