Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gondol








Livet är kägla döden är klot - 2 meter under marken, men ändå uppe i skyn; dansande molekyler de dör transformeras precis som människan. Odödligheten är ett missförstånd. Du kommer inte gå dessa gator igen. Du bor i minnet som en gondol där allt du sagt lagras hos människorna som älskar dig - och till skillnad från livet är den döde alltid närvarande - lyssnar som höken över det sorgsna karga landskapet som väntar oss alla.




Fri vers av Knark VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2021-05-20 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP