Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besöksförbud


Nu släpper vi taget
om allt det där

Som bara väcker ångest
och är till besvär

För visst
känner du väl marken
in under varje steg

Så låt inte ångesten få dig
att skena iväg

Nej fortsätt bara gå
med dina fasta säkra steg

Så hör du den nog inte
kvida och gnissla mer

Man kan ju nästan tro
att den gett sig iväg

Nu får den söka bita
i någon annans svans

För här
släpps den inte in till dans

Så nu får den
dra sin hårresande vals
någon annanstans

För härinne har vi släppt taget
om allt det där

Som bara väcker ångest
och är till besvär




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-20 11:00



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Att hantera ångest, inte lätt. Men diktjaget är bestämd och förtröstansfull.
2021-05-20

  ULJO
Ångest ett gissel för många. Men det finns hjälp............tveka inte att söka
2021-05-20

  Kungskobran VIP
Ångest är ett ok
på den blir jag inte klok
jag står inte ut
önskar den tog slut

2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP