Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


********* BE-FRI-else *********

 

 

Jag

 

 

 

 minns

 

 

 

 

 

 

min död

 

 

 

 

 

 

rädslan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

förlorade 

 

 

 

 

makten 

 

 

 

 

 

 

 

jag

 

 

 

 

 

landade

 

 

 

 

 

 

I

 

 

 

 

 

LIV

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tacksamhet

AiA Maria den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 287 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-05-20 11:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin och trösterik text!
2021-05-21

  bumerang

det finns många olika "dödar"
2021-05-20

  ULJO
Ja liv verkar bättre än död.
2021-05-20

  Koloristen
Be-Fri-Ande Ord!
2021-05-20

  Kungskobran VIP
När rädslan tar över är det kört
2021-05-20

  Sparvögat VIP
En stor tacksamhet över nyfunnet liv, fint tecknat...
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria