Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längs Avenyn


Lik en knopp
i väntan på att få
slå ut i full blom

vandrar han
längs vår aveny

Strax innan dagen
ska gry

Han är så briljant
och dansant

en verklig komediant

Med sitt alldeles egna
planförslag

På hur han ska fördriva
sin dag

En sådan av ständigt
nyfödd sort

flagrant och intressant

Han som skapar
sin egen revy

Varje dag längs vår aveny




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-21 11:32



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande skaldat
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP