Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

Solen tänder
gnistor av hopp i gräset
-daggdropparna




Bunden vers (Haiku) av novembersol VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-22 16:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2021-05-24

    C Lupa
Åh så fin! Oväntad knorr, men ändå så självklar. Genialisk ????????????
2021-05-23

  Monica Lindgren
Mycket fin metafor!
2021-05-22
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP