Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kallar

Morgontrötta,
sträcker maskrosorna
sina långa skuggor
mot den nyvakne
flanören
Solen målar strimmor
av guld i det silvergrå
Ljuset skingrar
en slumrande tvekan
Stegen lättar
ur ett blomstrande hav
Själen flyger
mot en klarblå himmel
- våren kallar




Fri vers av novembersol VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-22 17:09



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2021-05-27

  stormengudrun VIP
Jättefin:-) Våren tar oss ut för att vi ska upptäcka den!
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP